Το online shopping... είναι εμπειρία για τους πελάτες!

separator

Στην εποχή της κρίσης όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου άλλοι με λιγότερη και άλλοι με περισσότερη επιτυχία... τι προσφέρει όμως το online shopping στους τελικούς χρήστες -πελάτες; 

Ευκολία με την οποία μπορεί ο καθένας από εμάς να κάνει την δική του έρευνα αγοράς. Σε μερικά μόλις λεπτά συγκρινεις ποιότητα και τιμές σε ένα τεράστιο όγκο καταστημάτων. 

Απίστευτα μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Οι εποχές που ήθελες κάτι συγκεκριμένο, έμπαινες σε ένα μαγαζί το ζητούσες και σε κοιτούσαν σαν να είχες μόλις κατέβει από τον Αρη πέρασαν ανεπιστρεπτί. 

Πληροφορίες, πληροφορίες, πληροφορίες! Προδιαγραφές διαστάσεις προτάσεις...τεχνικές πληροφορίες όλα είναι εκεί και περιμένουν να τα ανακαλύψεις. 

Αποκτάς την εμπειρία του προϊόντος ή της υπηρεσίας πριν το αγοράσεις...από άλλους πελάτες. Διαβάζεις reviews, γνώμες, απόψεις, πιθανά λάθη, τι να προσέξεις κτλ. βλέπεις το προϊόν στημένο σε διαφορετικό περιβάλλον κάθε φορά και αυτό το γεγονός αντισταθμίζει ότι δεν μπορείς να το αγγίξεις.

Τελευταίο και σημαντικότερο η μείωση των καβγάδων στα ζευγάρια. Και ναι μην σας φαίνεται παράξενο όλοι έχουμε υπάρξει στην άβολη θέση να μαλώσουμε για το shopping μιας και κανένας άντρας δεν θα ακολουθήσει με χαρά την γυναίκα του στο καταναλωτικό της ντελίριο. Με το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες τα αντικείμενα του πόθου ενώ οι άντρες βλέπουν formula 1. 

Το ηλεκτρονικό εμπόριο μπήκε στην ζωή μας για να μείνει... Όχι Κατ' ανάγκη αλλά επειδή μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Και αυτή ακριβώς η λέξη «εμπειρία» είναι το κλειδί της επιτυχίας για τους ιδιοκτήτες online καταστημάτων.


Share it: