Δημιουργία περιεχόμενου για εταιρικό blog

Separator

Περιγραφή του project:
Δημιουργήσαμε περιεχόμενο και άρθρα για το εταιρικό blog, της εταιρείας Make Me Up Cosmetics με στόχο όχι μόνο την αύξηση της ροής των επισκεπτών αλλά και την μετατροπή τους σε πελάτες.

Πελάτης:

Η εταιρία Make Me Up Cosmetics της Ράνιας Μπουντούρη δημιουργήθηκε το 2002, από μια εξειδικευμένη ομάδα makeup artists, λανσάροντας πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα προϊόντα μακιγιάζ. Στόχοι της εταιρίας ήταν να καλύψει τις εξελιγμένες απαιτήσεις και ανάγκες των επαγγελματιών, των επαγγελματικών χώρων ομορφιάς, αλλά βασικότερα να παρέχει στην κάθε σύγχρονη γυναίκα προϊόντα μακιγιάζ που εκπέμπουν στον παλμό της μόδας και των σύγχρονων τάσεων.

Το περιεχόμενο που δημιουργήσαμε χωρίστηκε σε τρεις βασικές κατηγορίες, που η καθεμιά εξυπηρετεί τελείως διαφορετικούς στόχους και σκοπούς:

Searchable results

Δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, με λέξεις κλειδιά, που προωθεί τα προϊόντα του eshop, στους επισκέπτες μέσα από συμβουλές και tips, και που μακροπρόθεσμα βοηθούν στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

Connection tactic

Δημιουργία στοχευμένου περιεχομένου, που δημιουργεί διαδικτυακούς δεσμούς μεταξύ των brand που εκπροσωπεί ο πελάτης μας, του eshop και των προϊόντων.

Sharable content

Δημιουργία έξυπνου περιεχομένου, που ο αναγνώστης θέλει να αλληλεπιδράσει και να προωθήσει στα κοινωνικά δίκτυα.