Δημιουργία περιεχομένου

Οι χρήστες του διαδικτύου χρειάζονται πιο έξυπνους τρόπους διαφήμισης. Για να καταφέρετε λοιπόν να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, πρέπει τα κείμενα που απαρτίζουν την online καμπάνια σας ή που επικοινωνούν τους στόχους τις εταιρείας σας να είναι σαφή, ελκυστικά, σύντομα και να περιέχουν τα σωστά call to action.

Οι καταναλωτές έγιναν απίστευτα απαιτητικοί, όταν το παραδοσιακό μάρκετινγκ προσπάθησε να εισβάλει στο διαδίκτυο. Είναι σαν να έκλεισαν τον διακόπτη σε όλες εκείνες τις μεγάλες διαφημίσεις, σε οτιδήποτε αναβοσβήνει και περιέχει πιασάρικες ατάκες περασμένων δεκαετιών. Έχουν γίνει τόσο επιλεκτικοί που μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι μόνο το 33% εμπιστεύεται τα banner και τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο έναντι του 62% που εμπιστεύεται τις ίδιες διαφημίσεις όταν τις δει σε ένα περιοδικό.

Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά σημαίνουν ότι οι χρήστες του διαδικτύου χρειάζονται πιο έξυπνους τρόπους διαφήμισης.

Για να καταφέρετε λοιπόν να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, πρέπει τα κείμενα που απαρτίζουν την online καμπάνια σας ή που επικοινωνούν τους στόχους της εταιρείας σας να είναι σαφή, ελκυστικά, σύντομα και να περιέχουν τα σωστά call to action.

Πρέπει τα άρθρα του blog σας, να μην θυμίζουν press releases. Οι αναγνώστες σας θέλουν να τους δώσετε ποιοτικό περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει να λύσουν ένα πρόβλημα τους ή θα καλύψει κάποια ανάγκη τους.

Εμείς στους webhippies παράγουμε πρωτότυπα και καλογραμμένο άρθρα. Ακόμη και αν το αντικείμενο σας θεωρείται ιδιαίτερο, μπορούμε να συνεργαστούμε με επαγγελματίες και να τροφοδοτήσουμε το ιστολόγιο σας, το website, και την οποιαδήποτε διαδικτυακή σας καμπάνια με πρωτότυπο και καλογραμμένο περιεχόμενο.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ;

  portfolio

  Δείτε κάποια από τα πετυχημένα projects προώθησης

  Pretty Bow Facebook Campaign

  Δημιουργία στοχευμένης διαφημιστικής καμπάνιας

  Printsol

  Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας παρουσίασης, και δημιουργία λειτουργικότητας newsletter