ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BLOG

Στους WebHippies αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή του blog σας με στόχο όχι μόνο να μπορέσετε να κάνετε κάτι που αγαπάτε αλλά αυτό να γίνει πετυχημένο και να κερδίσετε χρήματα. Και αυτό το εγγυώνται τα πετυχημένα project μας, που από απλά ιστολόγια έχουν φτάσει να είναι από τα πιο επικερδή μαγκαζίνο στη χώρα μας.

Γιατί χρειάζεστε δικό σας blog;

Στο δικό σας blog μπορείτε να γράψετε τις σκέψεις σας (personal blog), να μοιραστείτε στιγμές της καθημερινότητάς σας (lifestyle blog), να αναδείξετε το ταλέντο σας στην μαγειρική (food blog), στο μακιγιάζ (beauty blog) ή να γίνετε το επόμενο fashion icon (fashion blog).

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα παρακάτω χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται σε κάθε κατασκευή blog που αναλαμβάνουμε.

RESPONSIVE DESIGN

Responsive σχεδιασμός για την βέλτιστη προβολή και λειτουργία σε όλες τις κινητές συσκευές όπως smartphones και tablets.

SEO FRIENDLY

Κατασκευή ιστοσελίδας με κώδικα και δομή που βοηθά στην κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης Google και Bing.

UNLIMITED CONTENT

Χωρίς περιορισμούς στον αριθμό σελίδων, άρθρων και κατηγοριών και γενικότερα περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας.

USER FRIENDLY

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες, εύκολες στην πλοήγηση για τους επισκέπτες σας διευκολύνοντας την επικοινωνία και την επίτευξη των στόχων σας.

FAST LOADING

Κατασκευάζουμε και φιλοξενούμε ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα ώστε να μην κουράζουν τους επισκέπτες σας.

monetizing areas

Σε κάθε blog συμπεριλαμβάνονται περιοχές στις οποίες μπορούν να προστεθούν διαφημιστικά banners για την δημιουργία εσόδων. 

Δυναμική διαχείριση περιεχομένου

Επεκτασιμότητα

Τεχνολογία

Η ανάπτυξη των blog βασίζεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress™ CMS, το οποίο θα απλοποιεί τις διαδικασίες καταχώρησης, ανανέωσης και εμπλουτισμού του περιεχομένου και θα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα και με ταχύτητα, να διαχειρίζεστε το blog σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε τεχνικές και τεχνολογικές γνώσεις.

Με την χρήση συστήματος CMS είναι εφικτό, να προσθέτουμε και να τροποποιούμε λειτουργίες, ενότητες, μενού, γλώσσες και αναρίθμητες ακόμα δυνατότητες. Εκμεταλλευόμενοι την αρθρωτή (modular) τεχνολογία του  WordPress™, επεκτείνεται η διάρκεια ζωής του blog σας καθώς μπορεί πάντα, να βρίσκετε μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις.

Για την ανάπτυξη θα χρησιμοποιηθούν οι τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες, με στόχο την δημιουργία μιας έξυπνης, γρήγορης και εύχρηστης εφαρμογής, τόσο για τους επισκέπτες / χρήστες όσο και για εσάς που θα την διαχειρίζεστε. Μερικές από τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν είναι: HTML5, CSS3, PHP, MySQL Database, Javascript, Asynchronous JavaScript and XML (AJAX) κ.α.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ & λειτουργιεσ

Κάθε blog που κατασκευάζουμε συμπεριλαμβάνει πλήθος λειτουργιών όπως για παράδειγμα:

 • Δημιουργία και εγκατάσταση μοναδικού εικαστικού
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση της αρχικής σελίδας και όλων των απαραίτητων σελίδων όπως για παράδειγμα: about us, αρχείο, επικοινωνία, συνεργασίες κ.α.
 • Δυνατότητα δημιουργίας απο τον χρήστη απεριόριστου αριθμού σελίδων πληροφοριών που μπορούν να περιέχουν κείμενα, φωτογραφίες, video, links, αρχεία κ.α.
 • Λειτουργία μιας γλώσσας με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες
 • Απεριόριστες κατηγορίες άρθρων ιεραρχικής δομής
 • Απεριόριστες ετικέτες άρθρων
 • Δυναμική διαχείριση σχολίων για κάθε άρθρο
 • Σελίδα επικοινωνίας με πληροφορίες & φόρμα επικοινωνίας
 • Περιοχή με φόρμα εγγραφής στο newsletter
 • Basic Widget Set: Αναζήτηση, Αρχειοθήκη, Popular posts, Recent posts, Tag cloud
 • Σχετικά άρθρα στο τέλος κάθε ανάρτησης
 • Δημιουργία mailchimp account και σύνδεση με την φόρμα εγγραφής
 • Social buttons για την σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα
 • Social share buttons για την εύκολη κοινοποίηση του περιεχομένου
 • Σύνδεση με Google Analytics & Google Search Console
 • SEO Friendly
business blogging

Είστε επαγγελματίας ή έχετε την δική σας εταιρεία; 

Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα που σας δίνει το blogging για την προώθηση της επιχείρησης σας. Τι ακριβώς κερδίζει μια επιχείρηση που διατηρεί το δικό της ιστολόγιο;

Αυτό το πετυχαίνετε με δυο τρόπους. Από την μια επειδή ανοίγεστε σε ένα καινούργιο κοινό στο οποίο δίνετε την ευκαιρία να γνωρίσει εσάς και την επιχείρηση σας και από την άλλη επειδή δίνεται περιεχόμενο στις μηχανές αναζήτησης αυτές σας κατατάσσουν υψηλότερα στα αποτελέσματα τους και σας βρίσκει περισσότερος κόσμος! Επιπλέον η επισκεψιμότητα που σας δίνει το ιστολόγιο σας αποδίδει και σε βάθος χρόνου, μιας και η ανάρτηση σας θα συνεχίσει να φέρνει επισκέπτες μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων όχι μόνο για τις επόμενες μέρες αλλά μήνες και χρόνια!

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν πονοκέφαλο για όλους εσάς εκεί έξω που έχετε την δική σας επιχείρηση. Το να βρίσκετε συνεχώς αναρτήσεις ενδιαφέρουσες που θα κάνουν τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν μπορεί να καταντήσει κουραστικό. Και αν σε αυτό προσθέσουμε ότι κάνετε όλο αυτόν τον κόπο για να προωθήσετε ουσιαστικά την σελίδα κάποιου άλλου τότε είναι χαμένος χρόνος. Εδώ το blogging σας δίνει την λύση.

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που θα αποκομίσει η επιχείρηση σας bloggarontas είναι ότι έχει την δυνατότητα να καθιερωθεί σαν ειδήμων στον τομέα σας. Δίνοντας σωστές και χρήσιμες πληροφορίες και ποιοτικό περιεχόμενο στους αναγνώστες σας εδραιώνεστε στα μάτια τους και ακόμη και αν δεν κάνουν άμεσα την αγορά, το σίγουρο είναι ότι όταν χρειαστούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε, θα είστε ο πρώτος που θα τους έρθει στο μυαλό.

Το ιστολόγιο σας μπορεί να γίνει το “όπλο” σας στην μάχη που δίνουν οι εταιρείες εκεί έξω και να γεμίσει την mailing list σας με στοχευμένο κοινό. Γιατί τι είναι πιο δελεαστικό σε κάποιον δυνητικό πελάτη από το να του υποσχεθείς ότι θα λαμβάνει ενδιαφέρον περιεχόμενο και χρήσιμες συμβουλές.

Με το blogging η επιχείρηση σας όχι απλά θα αποκτήσει την δική της φωνή αλλά και το δικό της πρόσωπο. Θα δώσετε την ευκαιρία στους χρήστες να συνδεθούν σε ένα άλλο, πιο συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο μαζί σας. Έτσι θα μοιράζονται με μεγαλύτερη ευκολία π.χ. τις αναρτήσεις σας και θα προωθούν με ευκολία τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε γνωστούς και φίλους.

Εάν είστε από αυτούς που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει το δικό τους εταιρικό ιστολόγιο…  Ξανασκεφτείτε το!
Είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους να συνδεθείτε με το ήδη υπάρχον κοινό σας, να βρείτε καινούργιους πελάτες και να καθιερώσετε το expertise σας.

START YOUR BLOG TODAY!​

  portfolio

  Δείτε κάποια από τα πετυχημένα blogs που έχουμε δημιουργήσει

  Travelen

  Κατασκευή self hosted wordpress blog με custom theme.

  My Blissfood

  Κατασκευή self hosted wordpress blog

  Share Your Likes

  Κατασκευή self hosted wordpress blog με custom theme.

  SheLoves

  Κατασκευή WordPress Magazine με ενσωματωμένο Affiliate shop και εύκολα διαχειρίσιμες περιοχές διαφήμισης.  

  Craft Cook Love

  Κατασκευή self hosted wordpress blog με custom theme.

  All4Blogs

  Κατασκευή ιστοσελίδας community για την ελληνική κοινότητα των bloggers