Υποστήριξη ιστοσελίδων

Αν η ιδέα της συλλογής των απαραίτητων πληροφοριών και της δημιουργίας του περιεχομένου μιας νέας ιστοσελίδας σας προκαλεί πονοκέφαλο και σας κάνει να αναβάλετε την απόκτηση της, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε, να δημιουργήσουμε το περιεχόμενο και να σας παραδώσουμε ολοκληρωμένη την διαδικτυακή σας παρουσία βασισμένη στις ανάγκες και στους στόχους σας.

Η δημιουργία ενός website ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος σίγουρα θα σας βοηθήσει είτε έχετε ένα μικρό κατάστημα είτε μια μεγάλη επιχείρηση. Αυτό όμως που δεν σας λέει κανείς είναι ότι χρειάζεται πέρα απο την οικονομική επένδυση, να διαθέσετε και εσείς χρόνο και κόπο ώστε να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα.

Και αυτό γιατί θα πρέπει να συγκεντρώσετε ψηφιακά πληροφορίες για την επιχείρηση σας, φωτογραφίες των εγκαταστάσεων σας, κείμενα που θα συνοδεύουν τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας, πληροφορίες για τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές σας, θα πρέπει ακόμη να σκεφτείτε τρόπους να επικοινωνήσετε την αλλαγή στους πελάτες σας, να συντάξετε newsletters και press releases, να βγάλετε φωτογραφίες των προιόντων σας κτλ

Στους webhippies κατανοούμε απόλυτα πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και ότι όλα τα παραπάνω ακούγονται αποκαρδιωτικά, και ίσως σας αποτρέψουν απο το να πάρετε την απόφαση να δημιουργήσετε την δική σας ιστοσελίδα.

Γι αυτό δημιουργήσαμε την υπηρεσία μας Turnkey solutions μέσω της οποίας μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη online παρουσία χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε εσείς για τίποτα.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ!

  portfolio

  Δείτε κάποια από τα πετυχημένα sites που έχουμε δημιουργήσει

  Happy town greece

  Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας υπηρεσιών

  unique shop.gr

  Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

  abebablomshop

  Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

  Cozyhome.gr

  Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

  claschic.gr

  Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

  koryfoconcept.gr

  Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος