ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

img


Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε για σας και την επιχείρηση σας μια όμορφη, σύγχρονη, επεκτάσιμη και εύκολη στη διαχείριση δυναμική ιστοσελίδα που θα προωθεί τους στόχους σας και θα σας συνδέσει με τους πελάτες σας.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;

Το διαδίκτυο αλλάζει καθημερινά και εσείς πλεόν δεν χρειάζεστε μια απλή ιστοσελίδα, που θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες στους πελάτες σας, χρειάζεστε ένα δυναμικό εργαλείο, το οποίο θα μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία, θα είναι πλήρως επεκτάσιμο και θα βασίζεται σε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Για όλους τους παραπάνω λόγους βασίζουμε τις ιστοσελίδες που αναπτύσουμε σε τρεις βασικούς πυλώνες.

1. Δυναμική διαχείριση περιεχομένου
Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας, θα βασίζεται σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS, το οποίο θα απλοποιεί τις διαδικασίες καταχώρησης, ανανέωσης και εμπλουτισμού του περιεχομένου και θα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα και με ταχύτητα, να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε τεχνικές και τεχνολογικές γνώσεις.

2. Επεκτασιμότητα
Με την χρήση συστήματος CMS είναι εφικτό, να προσθέτουμε και να τροποποιούμε λειτουργίες, ενότητες, μενού, γλώσσες και αναρίθμητες ακόμα δυνατότητες. Εκμεταλλευόμενοι την αρθρωτή (modular) τεχνολογία ενός CMS, επεκτείνεται η διάρκεια ζωής της ιστοσελίδας σας καθώς μπορεί πάντα, να βρίσκετε μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις.

3. Τεχνολογία
Για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν οι τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες, με στόχο την δημιουργία μιας έξυπνης, γρήγορης και εύχρηστης εφαρμογής, τόσο για τους επισκέπτες / χρήστες όσο και για εσάς που θα διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα. Μερικές από τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν είναι: HTML5, CSS3, PHP 5, MySQL Database, Javascript, Asynchronous JavaScript 
and XML (AJAX) κ.α.
Με τις ιστοσελίδες δυναμικού περιεχομένου λοιπόν μπορούμε να καλύψουμε ανάγκες όπως: εταιρική ή προσωπική παρουσίαση, παρουσίαση προϊόντων, portals, forums, mini-sites, directories, custom εφαρμογές, green websites κ.α.