e- Λιανικό : Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop που έχουν κατασκευαστεί ήδη ή που θα κατασκευαστούν στο μέλλον

separator

Το e- Λιανικό ξεκινά και όσοι από εσάς θέλουν να επωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ θα πρέπει να βιαστούν γιατί οι αιτήσεις ξεκινούν από 22 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται σε ένα μήνα! Και πιο συγκεκριμένα στις 24/3/2021.

Από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς είχαμε τις πρώτες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για το πρόγραμμα αυτό, που θα καλύπτει στο 100% την δαπάνη για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, και πριν λίγες ημέρες βγήκε η τελική δημοσίευση.

Επειδή κανείς σας δεν έχει χρόνο για χάσιμο, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σημαντικά στοιχεία του προγράμματος και τις προϋποθέσεις ώστε να δείτε εύκολα και γρήγορα αν σας είστε δικαιούχοι.

Σημαντικές πληροφορίες

1) Το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive. Θα πρέπει η διαμόρφωση του eshop να γίνει έτσι ώστε να είναι φιλική προς ΑΜΕΑ με βάση το πρότυπο WCAG 2.0, level ΑΑ

2) Μέγιστο ποσό ενίσχυσης ανά ΑΦΜ : 5.000 ευρώ

3) το ΦΠΑ δεν είναι επιλέξιμο

4) Επιλέξιμες δαπάνες είναι :
Εξυπηρετητές/διακομιστές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών – λογισμικού. Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Desktop/Laptop). Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός

Σχεδιασμός, ανάπτυξης e-shop. Αναβάθμισης και διαχείρισης e-shop. Ανάπτυξη ή/και πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

Οι δαπάνες σχεδιασμού ιστοσελίδας/λογισμικού/πολιτικής ασφάλειας επιδοτούνται έως 100%, ενώ οι δαπάνες εξοπλισμού έως 30%.

5) δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν και επιχειρήσεις που διατηρούσαν ηλεκτρονικό κατάστημα πριν τις 18/3/2020. Μπορούν να επιλέξουν τις δαπάνες αναβάθμισης αλλά επιδοτούνται μέχρι 1.500 ευρώ

6) για τα νέα ηλεκτρονικά καταστήματα η ολοκλήρωση του έργου θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως 6 μήνες μετά την απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα

7) Για την κατάθεση της αίτησης αρκούν τα προτιμολόγια.

8) Δεν εγκρίνονται όλες οι αιτήσεις. Η αξιολόγηση θα λάβει χώρα βάσει μείωσης τζίρου της επιχείρησης, για κάθε περιφέρεια μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων. Για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις (έναρξη μετά την 1/10/2019) η μείωση τζίρου θεωρείται ότι ανέρχεται στο 100%.

9) Υπάρχει μία minimum διάρκεια ζωής του eshop. 3ετή από την πληρωμή

Εάν είσαι ιδιοκτήτης καταστήματος λιανικής και θέλεις να δεις ποιες είναι οι Προϋποθέσεις διάβασε παρακάτω:

α) Ο κύριος ΚΑΔ ή ο ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα στην έδρα της επιχείρησης ή στο υποκατάστημα της να είναι ΚΑΔ λιανικού εμπορίου (κωδικός 47).
β) Να υπάρχει φυσικό κατάστημα
γ) Η επιχείρηση να έχει βρεθεί σε αναστολή έστω μία ημέρα μετά τις 18/3/2020.
δ) Η επιχείρηση να εμφανίζει μείωση τζίρου το τελευταίο τρίμηνο του 2020 συγκριτικά με το τελευταίο τρίμηνο του 2019 τουλάχιστον 20%.
ε) Η επιχείρηση να μην ανήκει σε ομοιόμορφο δίκτυο διανομής

Εμείς στους WebHippies παρακολουθούμε όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ που τρέχουν και που αφορούν το αντικείμενο και τους πελάτες μας, και είμαστε πάντοτε δίπλα σας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-λιανικό έχουμε δημιουργήσει ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα προαπαιτούμενα και καλύπτει όλα τα έξοδα της κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος, της φιλοξενίας του για 3 χρόνια, καθώς επίσης και της υποβολής του φακέλου.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πακέτο μας και το κόστος του

Responsive design συμβατό με όλες τις συσκευές (ώστε να φαίνεται σωστά σε tablet, κινητά)
-Πλήρη παρουσίαση ανά προϊόν (περιγραφή, τιμή, φωτογραφίες, χαρακτηριστικά κ.α)
-Συσχετιζόμενα προϊόντα και ορισμός προϊόντων cross sales και up-sales σε κάθε προϊόν
-Αυτόματη διαχείριση αποθεμάτων (stock control)
-Αυτόματος υπολογισμός μεταφορικών βάση του ποσού της παραγγελίας
-Τρόποι πληρωμής: αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, paypal, πληρωμή με πιστωτική μέσω paypal, πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα,
– Σύστημα ειδοποίησης νέας παραγγελίας με mail
-Μηχανισμός δημιουργίας και εφαρμογής κωδικών έκπτωσης και προσφοράς (κουπόνια)
-Φόρμα επικοινωνίας και google maps
-Σύνδεση στα κοινωνικά δίκτυα
-Social feed με αυτόματη ανανέωση από το instagram
-Πλήρης δυναμική περιοχή άρθρων (blog)
-Απεριόριστες σελίδες πληροφοριών όπως όροι χρήσης, τρόποι πληρωμής κ.α
Λειτουργία σε 2 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά) με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες
Διαμόρφωση ιστοσελίδας έτσι ώστε να είναι φιλική προς ΑΜΕΑ με βάση το πρότυπο WCAG 2.0, level ΑΑ
-Facebook chat Box
-Φόρμα εγγραφής στο newsletter και σύνδεση στο mailchimp
Φιλοξενία για 3 χρόνια όπως ζητάει το πρόγραμμα (2 GB διαθέσιμο χώρο δίσκου, 4 mail accounts της μορφής onoma@onomaselidas.gr, Καθημερινό backup) σε Data Center στην Ευρώπη.
-Σύνδεση με google Analytics
-Cookie consent message
Αυτοματοποιημένη σύνδεση με την πλατφόρμα skroutz
Import από excel και xml
-Εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL για 1 χρόνο
δημιουργία και υποβολή φακέλου

Η προσφορά μας για εσάς είναι: 3.120€ + ΦΠΑ = 3.868,80€

 

εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να προχωρήσετε με το πρόγραμμα e – λιανικό ώστε να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας ή στα τηλέφωνα: 2311271022 & 6975901290