Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ: Επιδότηση 5000 ευρώ για κατασκευή e-shop

separator

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί 100% τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στις αρχές του 2021.

Αυτό προανήγγειλε σε συνέντευξή του, σε ραδιοφωνική εκπομπή ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο!

Με το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε πρώτη φάση τουλάχιστον 16000 επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα κατασκευάσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε όλοι η συγκεκριμένη επιδότηση είναι ένα σημαντικό βοήθημα για τις επιχειρήσεις που πλήττονται.

Στους Webhippies μπορούμε να αναλάβουμε πέρα από την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και όλη την υποβολή του φακέλου σας, καθώς συνεργαζόμαστε με τις top εταιρείες συμβούλων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί όλα τα προαπαιτούμενα του προγράμματος αλλά μπορείτε να κάνετε εγγραφή παρακάτω με το email σας και να σας ενημερώσουμε μόλις βγει το πρόγραμμα!

    Κάντε εγγραφή εδώ με το e-mail σας!