36 μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα! Είναι το e-shop σας έτοιμο να τα υποδεχτεί;

separator

Tα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά, και είναι τώρα η εποχή που πρέπει να προετοιμάσετε την επιχείρηση σας κατάλληλα ώστε να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ευτυχισμένους διαδικτυακούς πελάτες.

Διαβάστε παρακάτω μερικές ιδέες για το πως θα προετοιμάσετε το e-shop σας!

  • Κάντε πρώτα από όλα έναν γενικό έλεγχο για το εάν δουλεύουν όλες οι διαδικασίες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα σωστά. Ανοίξτε την σελίδα σας σε όσο το δυνατόν περισσότερους browsers και ελέγξτε εκτενέστερα την σελίδα παραγγελίας.
  • Προσθέστε γραφικά στοιχεία που παραπέμπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων στα banner σας, στις προσφορές ή ακόμη και στο λογότυπο σας. Βάλτε τους πελάτες σε ένα γιορτινό και χαρούμενο κλίμα.
  • Δημιουργήστε προσφορές αποκλειστικά και μόνο για αυτήν την περίοδο, φτιάξτε πακέτα που θα περιλαμβάνουν την αγορά 2 ή 3 προϊόντων μαζί. Τα Χριστούγεννα είναι μια τέλεια περίοδος για να εκτοξεύσετε το croselling σε άλλο επίπεδο.
  • Δώστε την ψευδαίσθηση στον πελάτη ότι βρίσκεται σε πραγματικό κατάστημα, φροντίστε και την τελευταία λεπτομέρεια. Ρωτήστε εάν θέλουν ειδική συσκευασία, αφήστε τους να διαλέξουν το περιτύλιγμα, δώστε τους την ευκαιρία να επιλέξουν ακόμη και ευχετήριες κάρτες που θα συνοδεύουν το δώρο.
  • Κάντε την εμπειρία της αγοράς ακόμη πιο στοχευμένη και εύκολη για τον πελάτη. Φτιάξτε έναν οδηγό με 3-4 απλές ερωτήσεις όπως τιμή, φύλο, ηλικία, ενδιαφέροντα κτλ και οδηγήστε τον πελάτη σας στο κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.
  • Και εάν θέλετε να πάτε ένα βήμα πιο μπροστά, κάντε την διαφορά και δημιουργήστε ένα τμήμα του e-shop σας για όλους αυτούς που είτε δεν συμπαθούν και τόσο τα Χριστούγεννα είτε δεν τα γιορτάζουν, και προτείνετε προϊόντα που δεν έχουν καθόλου καθόλου χριστουγεννιάτικο mood.
  • Διαδώστε το! Ποστάρετε συμβουλές , προτάσεις, προσφορές, κάντε την καθημερινότητα των χρηστών λίγο πιο όμορφη και εύκολη και αυτοί θα σας ανταμείψουν.

Ψυχραιμία και καλές δουλειές!