Αυξήστε σήμερα τους εγγεγραμμένους χρήστες του newsletter σας, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά σας δίκτυα!

separator

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία ενός σύγχρονου site, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και μιας επιχείρησης γενικότερα, είναι η λίστα με τους εγγεγραμμένους χρήστες, το γνωστό σε όλους σας newsletter, καθώς αποτελεί μια βάση πελατών που συνεχώς αυξάνεται και ανανεώνεται.

Αυτή η βάση πελατών έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει κατακόρυφα τις πωλήσεις και για αυτό τον λόγο οι επαγγελματίες που ασχολούνται με το digital μάρκετινγκ προσπαθούν συνεχώς να βρίσκουν καινούργιους και αποδοτικούς τρόπους ώστε να αυξάνουν τον αριθμό των χρηστών που είναι διατεθειμένοι να κάνουν εγγραφή στην λίστα μιας επιχείρησης.

Διαβάστε παρακάτω στο άρθρο μας, τους τρόπους με τους οποίους οι marketers εκμεταλλεύονται τα κοινωνικά δίκτυα και το κοινό που υπάρχει εκεί και μετατρέπουν εύκολα τους followers, σε subscribers της email λίστας σας.

1. Subscribe post

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να οδηγήσετε το κοινό που έχετε στο facebook ή στο instagram να κάνει εγγραφή στην mail λίστα σας είναι απλά…να το ζητήσετε. Προγραμματίστε τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, να ανεβάζετε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του brand σας, μέσω της οποίας θα προτρέπετε τους χρήστες να κάνουν εγγραφή. Ιδανικά διαφημίστε τα οφέλη που έχουν συνήθως οι subscribers σας, όπως το ότι ενημερώνονται πρώτοι για εκπτώσεις, διαγωνισμούς κ.α

2. Subscribe tab on Facebook

Εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα το δίκτυο του facebook και δημιουργήστε στην σελίδα του brand σας ένα Subscribe tab στο οποίο θα μπορούν οι χρήστες του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου να κάνουν εγγραφή στην λίστα σας, χωρίς να φεύγουν από το facebook.

3. Contest

Τέλος ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για να αυξήσετε τους εγγεγραμμένους χρήστες του newsletter σας είναι η δημιουργία ενός διαγωνισμού που θα τρέξει στα κοινωνικά σας δίκτυα. Επιλέξτε ένα best seller δώρο από την γκάμα των προϊόντων σας και προωθήστε έναν διαγωνισμό με προαπαιτούμενο την εγγραφή των χρηστών στην λίστα σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε πολύ γρήγορα και εύκολα μερικούς χιλιάδες subscribers.

Εάν θέλετε και εσείς να εκμεταλλευτείτε το email marketing και να αυξήσετε τους subscribers και τις πωλήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα.