Πέντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν στο instagram

separator

Το instagram ξεκίνησε σαν μια εφαρμογή, αλλά πια έχει μετατραπεί σε ένα ολόκληρο κοινωνικό δίκτυο με φανατικούς users, όπως το facebook και το Twitter, το οποίο όμως βασίζεται στην ανταλλαγή φωτογραφιών.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε ενδιαφέροντα φίλτρα στις φωτογραφίες σας, με το πάτημα ενός κουμπιού, και μπορεί να αλληλεπιδράσει και με αλλά κοινωνικά δίκτυα.

Κατανοώντας την δύναμη της φωτογραφίας αντιλαμβάνεστε γιατί το instagram είναι τόσο δημοφιλές και τόσο γρήγορα αναπτυσσόμενο .(σχεδόν πέντε εκατομμύρια νέους χρήστες κάθε εβδομάδα)

5 πράγματα που θα σας βοηθήσουν: 

1) Να θυμάστε ότι μοιάζει πολύ με το facebook. Μόλις κάνετε έγγραφη δημιουργείτε μια σελίδα παρόμοια με την profile page, εκεί μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας, να δείτε συγκεντρωμένες τις φωτογραφίες που έχετε αναβασει κτλ, μπορείτε επίσης να κάνατε follow κάποιον, να κάνετε like στις φωτογραφίες που σας αρέσουν όπως επίσης να σχολιάσετε (comment).

2) Αστέρι = αναζήτηση. Εάν πατήσετε το κουμπί που μοιάζει με αστέρι μπορείτε να αναζητήσετε άλλους χρήστες ή λέξεις κλειδιά.

3) Καρδιά = ροή σε πραγματικό χρόνο. Ουσιαστικά μπορείτε να δείτε την πρόσφατη δραστηριότητα των φίλων σας.

4) Hashtags = λέξεις κλειδιά. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσει τις φωτογραφίες σας με έξυπνες λέξεις κλειδιά ώστε να μπορούν να τις βρίσκουν οι χρήστες ευκολότερα.

5) Έξυπνα φίλτρα = περισσότερους followers. Επιλέξτε έξυπνα τα φίλτρα που θα χρησιμοποιήσετε στις φωτογραφίες σας και μετατρέψτε την απλότητα σε έργο τέχνης.