Σημάδια που δείχνουν πως το eshop σας χρειάζεται ανανέωση άμεσα!

separator

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα όχι μόνο των χρηστών που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία αλλά όλων των ανθρώπων.

Οι χρήστες – πελάτες σήμερα ξέρουν να προηγούνται, να βρίσκουν πληροφορίες εύκολα, να συγκρίνουν τιμές και πλέον απαιτούν και δείχνουν με την συμπεριφορά τους ότι θέλουν να συνεργάζονται με εταιρείες που βλέπουν το ηλεκτρονικό εμπόριο σαν ολοκληρωμένη εμπειρία!

Όσοι από εσάς διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, ξέρετε ότι πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση, ότι πρέπει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό και αυτό πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο γιατί η τεχνολογία και τα trends προχωρούν με απίστευτους ρυθμούς!

Αυτό το άρθρο λοιπόν γράφτηκε για να σας βοηθήσει και να κάνει τα πράγματα πολύ απλά. Διαβάστε τα τέσσερα σημάδια που φωνάζουν ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσετε το eshop σας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας για να λύσουμε όλες τις απορίες σας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαρτυρούν ότι έχετε μείνει πίσω και χρειάζεστε αλλαγή στο eshop σας, είναι το θέμα του responsive, της συμβατότητας δηλαδή του eshop σας σε όλες τις συσκευές και αναλύσεις οθόνης. Το να μπορεί ο χρήστης να πλοηγηθεί στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα αλλά και να ολοκληρώσει μια αγορά απο οποιαδήποτε συσκευή είναι πολύ κρίσιμο καθώς μπορεί αυτός να είναι ένας απο τους κυριότερους λόγους που χάνετε καθημερινά πωλήσεις!

Το επόμενο στοιχείο που δείχνει ότι η ανανέωση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι επιβεβλημένη, είναι η κατάταξη σας στις μηχανές αναζήτησης. Εάν έχετε ήδη πάνω απο 1 χρόνο το eshop σας online και για την Google είστε “ανύπαρκτοι” τότε θα πρέπει άμεσα να κάνετε όλες εκείνες τις αλλαγές που είναι απαραίτητες ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να γίνει φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και τα προϊόντα σας να αρχίσουν να εμφανίζονται στις πρώτες σελίδες των αναζητήσεων!

Η τρίτη σημαντική ένδειξη ότι το site σας χρειάζεται ανανέωση είναι η χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης του. Η καθυστέρηση στο άνοιγμα της σελίδας σας οδηγεί καθημερινά σε δραματική μείωση των πωλήσεων σας, καθώς οι χρήστες – πελάτες είναι πλέον συνηθισμένοι να πλοηγούνται σε γρήγορα eshops! Εάν το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα αργεί τότε ο ανταγωνιστής σας θα πάρει την πώληση!

Τέλος δείτε τα στατιστικά στοιχεία του eshop σας και εστιάστε στην επισκεψιμότητα του. Εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει καθημερινούς επισκέπτες αλλά αυτοί οι αριθμοί δεν μεταφράζονται στις αντίστοιχες πωλήσεις ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές. Ένας επαγγελματίας θα ανασχεδιάσει το site σας από την αρχή με γνώμονα το πως θα μετατρέπει τους επισκέπτες του σε πελάτες και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν άμεσα!

Εάν διαβάζοντας αυτό το άρθρο βρήκατε ένα ή περισσότερα σημεία στα οποία και το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα υστερεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας αποστείλουμε μια προσφορά βασισμένη στις ανάγκες σας.