Summer Vacation Homework!

separator

Πάμε για διακοπές και brainstorming! Τα λέμε ξανά στις 20 Αυγούστου! Μέχρι τότε… διαβάστε παρακάτω 5 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προιόντα σας και καταστρώστε το δικό σας marketing plan για τον Σεπτέμβρη!

Content

Το 2018 μπορεί άνετα να ονομαστεί η χρυσή εποχή του περιεχομένου. Τώρα είναι η στιγμή λοιπόν να εκμεταλλευτείτε το blog του site ή του eshop σας και να το τροφοδοτήσετε με πρωτότυπο, διασκεδαστικό περιεχόμενο για τους πελάτες σας, πλούσιο σε λέξεις κλειδιά. 

 Το ξέρατε ότι στους WebHippies αναλαμβάνουμε την συγγραφή SEO Friendly άρθρων και το upload τους; 

Facebook ads

Μην χάσετε ούτε μέρα… γυρνώντας από τις διακοπές σας, ξεκινήστε την προώθηση σας μέσω Facebook. Το Facebook πέρα από το ότι είναι το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, σας δίνει την δυνατότητα να στοχεύσετε απόλυτα στον πελάτη που θέλετε και το κόστος των διαφημίσεων είναι ακόμη χαμηλό.

Στους WebHippies μπορούμε να στήσουμε την στοχευμένη καμπάνια σας μέσα σε μια μέρα! 

Social networks management

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν εισβάλει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και βρίσκονται εδώ όχι για να κάνουν την ζωή σας πιο δύσκολη αλλά για να σας προσφέρουν ευκαιρίες για αύξηση των πωλήσεων σας. Εσύ ξέρεις πόσες φορές τον μήνα πρέπει να ανεβάζεις περιεχόμενο στο Facebook; Τι είναι τα insta stories; Και άραγε πως θα φτιάξεις δικό σου social eshop;

Στους WebHippies αναλαμβάνουμε την μηνιαία διαχείριση των κοινωνικών σου δικτύων ή αναλαμβάνουμε να σε εκπαιδεύσουμε ώστε να τα διαχειρίζεσαι σωστά.

Newsletter

Οι δυνητικοί σου πελάτες είναι εκει έξω και σε περιμένουν! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους με ένα προσεγμένο, professional newsletter και να τους υπενθυμίσεις πόσο ξεχωριστό είναι το προϊόν ή οι υπηρεσίες σου!

Στους WebHippies πιστεύουμε στην δύναμη του mail και είμαστε εδώ για να χτίσουμε μαζί μια email marketing καμπάνια που θα σου φέρει πελάτες! 

Για το τέλος αφήσαμε 2 τρόπους προώθησης οι οποίοι είναι σχεδόν συνδεδεμένοι… 
Τις διαφημίσεις της Google και το SEO δηλαδή την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

Google ads

Οι διαφημίσεις τις google δεν εμφανίζονται μόνο στις αναζητήσεις, μπορείτε να εμφανίσετε την διαφήμιση της εταιρείας σας στα δημοφιλέστερα magazine και ενημερωτικά site της χώρας ή ακόμη και στο YouTube! 

Στους WebHippies μπορούμε να δημιουργήσουμε την καμπάνια σας και είτε να την τρέξετε εσείς είτε να την παρακολουθούμε καθημερινά προσαρμόζοντας τις λέξεις κλειδιά και το optimal bid.

SEO

Εάν θέλετε να προσπεράσετε τον ανταγωνισμό σας και να εκτοξευτείτε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, τότε χρειάζεται να ξεκινήσουμε άμεσα το SEO και να στοχεύσουμε σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που θα φέρουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αυξημένες πωλήσεις!

Στους WebHippies μπορούμε να αναλάβουμε την προώθηση σας στις μηχανές αναζήτησης και να σας βοηθήσουμε να βρεθείτε πρώτοι!