Τουριστικά καταλύματα – νέες τεχνολογίες

separator

Ο τουρισμός όπως όλοι γνωρίζουμε ανήκει σε μια παγκόσμια αγορά με συνεχή ροή χρημάτων, το γεγονός αυτό λοιπόν είναι που με κάνει να απορώ, για το πως γίνεται τα ξενοδοχεία, οι ξενώνες, και όλα τα καταλύματα να αποδεικνύονται ανεπαρκή και ανέτοιμα να διαχειριστούν και να κερδίσουν όλο αυτόν τον όγκο διαδικτυακών πελατών.

Η τεχνολογία προχωρά συνεχώς και σαν φυσικό επακόλουθο, αλλάζουν μαζί της και οι ανάγκες των πελατών για γρήγορη αναζήτηση, ποιοτική πληροφορία, όμορφη παρουσίαση και διαδραστικότητα.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδόχων μένει ακόμη κολλημένο και συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον τουρισμό, ως χονδρεμπόριο με την βοήθεια των touroperators. Ναι υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, ακόμη και αυτές όμως μένουν απλά σε μια ικανοποιητική παρουσία στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας τους, ούτε λόγος για κοινωνικά δίκτυα ούτε λόγος για πρωτοποριακές εφαρμογές ούτε λόγος για διαδραστικότητα.

Κάθε επιχειρηματίας ξενοδόχος πρέπει να κατανοήσει σήμερα, περισσότερο από ποτέ ότι οφείλει να επενδύσει στο διαδίκτυο, και τις νέες τεχνολογίες και μαζί τους να πορευτεί προς την επιτυχία .

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή της ξενοδοχειακής σας μονάδας, η την προώθηση ενός τουριστικού προορισμού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.